Sherbimet Tona

Vata Metal realizon profile me flete metalike me materiale si bakri, alumini, llamarine me boje dhe pjekje, llamarine e zinkuar si dhe novacionin e teknologjise se zinkimit, llamarine zinkotitan, ulluqe per shtepi, tuba e aksesore te ndryshem. Fale teknologjise dhe ekspertizes se njerezve tane, ne realizojme konstruksione kapanonesh, konstruksione kioskash me porosi, tavane dhe tenda karburantesh, llamarine per panele sanduic etj.

Ne filialet tona ju do te mund te gjeni material dhe aksesore te ndryshem te domosdoshem ne fushen e punimeve te metalit si profile metalike, profile llamarine etj. Te gjitha proceset e mesiperme jane te certifikuara sipas standardeve europiane te cilesise ISO 9001 dhe ofrojne garanci jetegjata per projektet e klienteve tane.

Veshje Fasadash

Veshje te ndryshme fasadash te ventiluara.

Profilizim i Llamarines

Profilizime te ndryshme te llamarines xingat dhe me boje te pjekur.

Konstruksione te Renda Metalike

Ne jemi te specializuar ne ndertimin dhe perpunimin e rende te hekurit.

Rreth Nesh

Vata Metal eshte nje sipermarrje shqiptare e themeluar nga profesioniste te perpunimit te profileve metalike me nje pervoje te gjate dhe te suksesshme ne kete drejtim.

Kompania nisi aktivitetin e saj ne 2005 ne Kurbin dhe qe athere e ka shtrire aktivitetin e saj me disa filiale brenda dhe jashte vendit. Oficinat tona jane vendosur mbi nje hapsire prej 5000m2, te pajisura me teknologji paranoje ne fushen e perpunimit te metalit per nevoja te shumellojshme industriale dhe civile, publike dhe private.

Na Vizitoni
Gorre, Lac – 1.5 nga Autostrada
Na Telefono
+355 67 2004 370